top of page
en uygun nakliye
en uygun nakliye
en uygun nakliye

EÅžYALARINIZI SON TEKNOLOJÄ° ASANSÖRLERÄ°MÄ°Z Ä°LE GÜVEN Ä°ÇÄ°NDE PAKETLEYEREK TAÅžIYORUZ. 7/24 Ä°LETİŞİM NUMARALARIMIZDAN BÄ°ZE ULAÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z... 

0551 147 01 75  TIKLA ARA

Uzun Yol Nakliyat

Ankara nakliye firmalar Trabzon Evden Eve Nakliyat. Evden Eve Nakliyat Trabzon Evden Eve Taşımacılık Evden Eve Taşımacılık Åžehirler Arası Nakliyat Åžehir Ä°çi Nakliyat Asansörlü Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Trabzon Evden Eve Nakliye Evden Eve Nakliye Trabzon Nakliyat Firmaları Nakliyat Firmaları Trabzon Taşımacılık Taşıma Åžirketleri Evden Eve Nakliyat Firmaları Evden Eve Nakliyat Åžirketleri 

evden eve tasımacılık  evden eve naklıyat  evden eve tasima  evden eve tasimacilik  evden eve nak  evden eve nakliyeciler evden eve firmaları  evden eve taşınma  ÅŸehirlerarası evden eve  evden eve taşıma fiyatları  evden eve nakliyet  evden eve taşımacılık fiyatları  evden eve nakliye fiyatları   evden eve nakliyat fiyat   evden eve depolama   evden eve nakliye firmaları  evden eve ÅŸirketleri   evdeneve nakliye 
ev taşıma ÅŸirketleri  ev taşımacılığı  nakliye fiyatları evden eve asansörlü evden eve naklıye  evden eve tasıma  evden eve taşıma ÅŸirketleri  evden eve nakliyeci  ÅŸehirlerarası evden eve nakliyat  evden eve nakliyat ücretleri evden eve nakliye ÅŸirketleri  evden eve nakliyat ÅŸirketleri  evden eve nakliyat firmalari  evde eve nakliye  evden taşımacılık  evden nakliye taşıma ÅŸirketleri   ÅŸehirler arası nakliye fiyatları 
ÅŸehirlerarası nakliye fiyatları   ÅŸehirler arası nakliye firmaları ÅŸehirlerarası nakliye firmaları   ÅŸehirler arası nakliye ÅŸehirler arası nakliye ÅŸehirlerarası taşımacılık ev taşımacılık nakliye fiyat ÅŸehir içi nakliye  
nakliye ÅŸirketleri nakliye firmalari 05380 280 05 29 Ankara evden eve nakliyat evden eve nakliye ev taşıma en iyi nakliye firmaları 

​

Günümüz ÅŸartlarında tayin, semt deÄŸiÅŸtirme, ev sahibi olma veya baÅŸka eve kiraya çıkma gibi sebeplerden dolayı sürekli olarak evden eve nakliyat ihtiyacı meydana gelmektedir. Bu bireysel imkanlarla gerçekleÅŸtirilmeye çalışıldığında oldukça zahmetli bir süreçtir. Bu zahmetli süreç evden eve nakliye sektörünün ortaya çıkmasına ve geliÅŸmesine sebep olmuÅŸtur.
YerleÅŸimin sık ve nüfusun fazla olduÄŸu büyükÅŸehirlerde daha fazla nakliye sirkülasyonun olmasından dolayı bu illerimizde evden eve taşımacılık hususi bir sektör olarak kendini geliÅŸtirmiÅŸtir. Özellikle istanbul hızla büyüyen ve kentsel dönüÅŸüm kapsamında sürekli yenilenen yerleÅŸim yapısıyla evden eve nakliye firmaları için büyük bir hizmet alanı haline gelmiÅŸtir.

Ä°stanbul Evden Eve Nakliyat firmaları, günden güne geliÅŸen hizmet anlayışı ve teknolojik donanımlarıyla daha nitelikli evden eve nakliyat iÅŸlemlerini Ä°stanbullu vatandaÅŸların kullanımına sunmuÅŸtur.

evden eve nakliyat hizmetleri hem ÅŸehir içi taşımacılık hem ÅŸehirlerarası taşımacılık olarak iki koldan geliÅŸim göstermiÅŸtir. Bunun sebebi Ä°stanbul’un son 50 yılda hızla göz almasıdır. Göz aldıkça semtlerin yapılanma ve yerleÅŸimleri deÄŸiÅŸmiÅŸ, yeni semt ve ilçeler meydana gelmiÅŸtir. Özellikle yeni yapılaÅŸmanın yoÄŸun olduÄŸu bölgeler diÄŸer illerden gelen vatandaÅŸlar tarafından tercih edilmiÅŸtir.

Ä°stanbul Evden Eve Nakliyat firması olarak 30 yılı aÅŸkın tecrübemiz ve geliÅŸtirdiÄŸimiz yöntemlerle müÅŸterilerimize en doÄŸru ve güvenilir hizmeti sunmaktayız.

Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılmaktadır?

Taşınma sürecinde ev içerisinde bulunan eÅŸyalarınızı nasıl paketleme ve taşıma yaptığımıza dair detayları aÅŸağıdaki baÅŸlıklardan kısaca inceleyebilirsiniz.

Mobilyalar Nasıl Taşınır?

Alanında uzman mobilya ustaları tarafından özenle demonte hale getirilen mobilyalarınız ithal pet graft kâğıtlı havalı naylonlarla ambalajlanarak plaka kartonlarda paketlenmektedir. Gayet dikkatli bir ÅŸekilde araca yüklenir ve yeni adresinizde aynı özenle kurulumu yapılmaktadır.

 

Yatak, Koltuk Ve Sandalye Nasıl Taşınır?

Bu tarz eÅŸyalarınızı önce streç film ile kaplıyor ve aynı ÅŸekilde ithal graft kağıtlı havalı naylonlar ile paketliyoruz. Çizilmelere karşı korunaklı olması amacıyla duruma göre çift kat hizmet verilmektedir.

Åžifonyer, Yemek Masası,Komidin, Sehpa, Büfe, Camlı Vitrin Nasıl Taşınır?

Bu tarz eÅŸyalarınız cam içerebildiÄŸinden daha korunaklı bir ÅŸekilde paketlenmektedir. Öncelikle özel yapım köpüklerle tüm köÅŸelerinden streçler aracılığıyla sarılır. Sonrasında graft kağıtlı havalı naylonlar ile sarılır ve son aÅŸamada plaka kartonlarla muhafaza altına alınır. Böylelikle taşıma esnasında en ufak bir zarar görmemesi saÄŸlanmaktadır.

 

Beyaz Eşyalar Nasıl Taşınır?

Demontesi  uzman ekibimizce yapılan beyaz eÅŸyalarınız sabitleme vidaları takılarak soma graft kağıtlı havalı naylonlar ile muhafaza altına alınmaktadır. Çizilme, çökme gibi tüm ihtimallere karşı korunaklı hale getirilerek titizlikle taşınmakta ve kurulumu yapılmaktadır.

 

Elbiseler Nasıl Taşınır?

Åžirketimiz tarafından özel olarak imal ettirilen elbise taşıma kolilerinin içinde dengeli askılar bulunmaktadır. Elbiseleriniz bu askılara özenle asılarak taşımaya uygun hale gitirilir. Çekmecelerde yer alan elbiseler ise normal elbise kolilerine özenle yerleÅŸtirilerek taşınmaktadır

Elektronik Eşyalar Nasıl Taşınır?

Elektronik eÅŸyaların taşınma iÅŸlemi kabloların sökülmesiyle ve havalı naylonlarla paketlenmesiyle birlikte baÅŸlar. Sonrasında beyaz kağıtlara sarılarak kolilere yerleÅŸtirilir veya sandıklama yöntemi ile paketlenir. BoÅŸluklar alınarak zarar görmesi engellenir.

Ayna - Cam Ve Hassas Eşyalar Nasıl Taşınır?

Özel beyaz kağıtlara sarılan hassas eÅŸyalarınız, sonrasında havalı naylonlara sarılır. Korunaklı ve bölmeli kolilere konularak paketlenir. Büyük ebatlarda cam veya aynalar için özel sandıklar yapılır. Köpükler aracılığıyla korunaklı hale getirilerek paketleme iÅŸlemi yapılır.

Antika , Seramik, Porselen , Resim, Yağlı Boya Tablo Nasıl Taşınır?

Bu tarzda deÄŸerli eÅŸyalar için müÅŸterilerimizin talepleri doÄŸrultusunda özel menteÅŸelere sahip aÄŸaç sandıklar eÅŸyaların ebatlarına göre tarafımızca hazırlanır. YumuÅŸak straforlar ile kaplanmış bu sandıklara eÅŸyalarınız özel ambalaj malzemeleriyle paketlenerek yerleÅŸtirilir. Hiçbir boÅŸluk ve açıklığın kalmadığı sandıklarda deÄŸerli eÅŸyalarınız özenle taşınır.

Avize, Lamba Nasıl Taşınır?

Avize gibi taşınması gereken eÅŸyalarınız ebatlarına göre hazırladığımız mukavemeti yüksek karton veya ahÅŸap sandıklara beyaz kağıt ve köpüklerin muhafazası altında yerleÅŸtirilir. Özellikle hassas camların birbirlerini teması engellenerek zarar görmesinin önüne geçilir.

Ayakkabı, Çanta Nasıl Taşınır?

Ayakkabı, çanta vb. eÅŸyalarınız ise her biri ayrı beyaz kağıtlara sarılarak özenle kolilere yerleÅŸtirilir. Ezilmemesi için önlemler alınır ve küçük koli kullanılır. <

Mutfak Eşyalar Nasıl Taşınır?

Firmamızın özenle üzerinde çalıştığı ve geliÅŸtirdiÄŸi mutfak eÅŸyaları paketleme yöntemleri bulunmaktadır. Porselen ve fincanlarınız yumuÅŸak havalı naylonlara birer birer paketlenir. Ayrı kolilere yerleÅŸtirilir. Temasları engellendiÄŸi için ufakta olsa zarar görmezler. DiÄŸer mutfak eÅŸyalarınız içinde aynı yöntem diÄŸer malzemelerin desteÄŸi ile uygulanır.

Banyo Ve Temizlik Malzemeleri Nasıl Taşınır?

Banyoda bulunan malzemeler türlerine göre özenle kolilenir. Zarar görmeleri ve karışmaları engellenir.

Ä°stanbul EÅŸya  Paketleme Ve Nakliyat Hizmeti Ä°letiÅŸim

Ä°stanbul ilinde en en iyi nakliye hizmetini sunan firmamız evden eve Nakliyat, eÅŸya paketleme  konusunda da müÅŸterilerini daima memnun etmeyi baÅŸarmıştır. Sorunsuz taşımacılığın bir gereksinimi olan paketleme hizmetlerimiz kendi geliÅŸtirdiÄŸimiz taktiklerle özenle yapılmaktadır.

Taşınmaya karar verdiyseniz gün ve saati netleÅŸtirerek firmamıza baÅŸvurmanız ve tüm taşıma iÅŸlemleri için uzman ekiplerimizin gelmesini beklemeniz yeterli olacaktır.

bottom of page